in Generellt

Uppdatering av Gamingportföljen

Reading Time: 2 minutes

Sålde av MTG i veckan. Är endast intresserad av att äga MTGx, och det ska komma en avknoppning (tror det är bestämt?) därför har jag behållit aktien. Men det är en mindre post och den har stått, i princip, still sen jag köpte den för ett par månader sen. Eftersom jag var mer intresserad av att öka i andra bolag i portföljen bestämde jag mig för att sälja MTG och lägga pengarna på annat eller i kassan för framtida köp.

Länge har jag velat öka i Paradox Interactive, Funcom, och köpa in Remedy Entertainment. Men alla tre har gått väldigt bra på slutet och jag har därför avvaktat i hopp om en dipp. Dessvärre var PDX rapport idag helt galen så aktien flög upp över 20%. Funcom gick också bra idag, gissningsvis för att Avanza hade courtagefritt för norska aktier, så jag bestämde mig helt enkelt för att öka på utan att vänta på dippen. Kändes bra att jag köpte när Funcom var +3% för dagen, men slutade på över +5%. Paradox Interactive avvaktar jag lite med, det känns som en rekyl kan komma efter denna tokiga uppgången. Aktien pendlade mellan +17%-22% under dagen så hoppas kunna handla in den ännu lägre i nästa vecka.

Remedy Entertainment var kring 7,00 Euro när jag bestämde mig för att invänta en dipp. Den gick ner mot 6,67 men min order låg på 6,60. Sen vände den helt upp och den var idag så högt som 7,40. Då orkade jag inte vänta längre och köpte en liten stek kring 7,30. Men jag köper in mig försiktigt och utökar om den närmar sig 6,60 igen. Bolaget ska avtäcka sitt nya spel under E3 nästa månad, så har höga förhoppningar på det.

I övrigt går gamingportföljen riktigt bra, den är ca +34% i år. Det går bra nu!

0 Comments

No Comment.