in Strategi

2018-03-02

Reading Time: 1 minute

Efter att ha sett nedgångar i Fortnox, LVMH, Leovegas, och Infineon Technologies med över 5% bestämde jag mig för att snitta i alla utom LVMH. Jag har gått in rätt försiktigt i varje aktie jag köpt den senaste tiden eftersom jag fortfarande vill hålla mig likvid. Om man jämför med Utdelningsportföljen, Tillväxtportföljen, och likvida medel så har jag legat 1/3 i varje. Nu valde jag då att utöka och dubblade innehavet i aktierna ovan.

Undantaget är LVMH eftersom aktierna är dyrare styckpris vilket gör att när jag snittar den får jag för hög exponering i förhållande till de andra innehaven. Så den får ligga kvar på -5%, men om den sjunker ytterligare kanske det blir ett köp till.

Ny plan: Kommer snitta aktier när de närmar sig -5% sen inköp är tanken. Om aktierna är upp så kommer jag bara köpa på mig när tillfälle ges vid tillfälliga dippar.

0 Comments

No Comment.