in Generellt

Stängde dollarn

Reading Time: 1 minute

Med en galen president på twitter kring importskatter och generell oro över S&P valde jag att nu stänga min position i dollarn. Jag har inte den blekaste ifall detta kommer påverka dollarn negativt, men jag har suttit och funderat länge på att stänga positionen och nu känner jag att det är ett bra tillfälle. Totalt har jag väl fått en avkastning på min spec kring 55-60% någonstans – vilket jag är sjukt nöjd med. Kommer fortsätta att hålla ett öga på dollarn. Det känns som om mina risktaganden i cryptos har gjort mig lite halvt immun mot större svängningar. Under de veckorna jag ägde Long USDSEK x15 AVA 2 har jag legat både -30% och +60%. Det har blivit en och annan trade emellan också där jag tagit hem vinst vid större uppgång, och köp vid nedgång. Men nu stänger vi helt.

Status

Generellt har portföljerna gått uppåt lite idag, men i det stora hela är jag fortfarande en aning back i alla innehav, mer eller mindre. Det är förvisso väntat med tanke på att courtage räknas in i inköpskursen, men också för att börsen svänger lite fram- och tillbaka. Nuvarande innehavsfördelning:

Gamingportfölj: 41,1%
Tillväxtportfölj: 21,3%
Utdelningsportfölj: 17,8%
Likvid: 19,7%

0 Comments

No Comment.