in Generellt

Fritt Courtage i Europa

Reading Time: 1 minute

Idag var det fritt courtage på marknader i Italien, Frankrike, Tyskland, och Belgien hos Avanza för att fira 1-årsjubileum för dessa marknadsplatser. Tar tillfället i akt att öka i LVMH och Infineon Technologies som är mitt franska respektive tyska innehav i tillväxtportföljen. Känns kanske inte så motiverat att köpa aktier för tusentals kronor enbart för att missa ett courtage på under hundringen, men hade ändå tänkt att öka i dessa innehav även om det var planerat först efter jag utökat utdelningsportföljen och kanske efter löning. Men nu passar vi på.

Eftersom mina innehav fortfarande är i uppbyggnadsfas blev det endast 1 aktie i LVMH, vilket i sig motsvarar en dubbling, då aktien kostar mycket per aktie. I Infineon Technologies ökade jag med ca 60% vilket motsvarar 5 aktier.

Framöver ska jag öka i utdelningsportföljen när tillfälle ges.

0 Comments

No Comment.