in Månadsrapporter

Portföljrapport och utökande av Provide IT

Reading Time: 1 minute

Provide IT ligger just nu i min utdelningsportfölj, men borde kanske hamnat i tillväxtportföljen istället då det är där större delen av caset är. Oavsett är aktien -7,13% sen jag köpte in mig första omgången och jag bestämde mig  för att snitta. Ökade innehavet ganska bra och snittade till -2.4% istället för de -7,13% som jag låg på tidigare.

Gjorde även en portföljrapport på Avanza idag och resultatet ser riktigt bra ut. I år är min Gamingportfölj i topp och den har gått som tåget. Tillväxtportföljen och utdelningsportföljen är helt nya och har därför inte haft tid att marinera ännu. Såhär ser läget ut för i år hittills:

Gamingportfölj: +21,93%
Tillväxtportföljen: +2,68%
Utdelningsportfölj: -0,08%

Till detta har vi även Blandatportföljen som är en portfölj jag sålde av nu under året för att fokusera på tillväxt- och utdelningsportföljen. Blandatportföljen har fått vara hem till min trading kring USDSEK Certifikat men hela innehavet är nu avvecklat efter en vinst på drygt 60%.

En portföljrapport med alla 4 visar att jag hittills i år ligger +24,77% i snitt vägt över alla protföljer. OMX30 ligger +0,8% så året har börjat oerhört bra. Får hoppas det fortsätter och inte slutar som 2016 där jag började ungefär likadant men vände negativt för att sen vände upp över 0:an, men sämre än index.

0 Comments

No Comment.